na twarzy miałam no pryszcze i zamiast je wycisnąć zdrapywałam mam teraz czerowne plamy czym je usunąć ? pomocy...
ps. jak ktoś nie wie niech nie nabija postów
sory jak był już taki temat;p
wiesz co hehe ne zdrapuje sie pryszczy bo pozniej moga zostac blizny

a co do tych plam to pryszcz jeszcze jest czy tylko na czystej skurze czerwona plama??
na skórze plamy sa wlasnie
to powinno po jakims czasie zniknac

ja tez tak mialam to uzywalam masci z witamina A i zniknelo

a gdzie taką maść kupić w aptece?
no w aptece ja mam Lorinden A czy jakos tak

mi osobiscie pomaga

ale nie zdrapuj pryszczy ttylko mascia posmaruj

mi po tej masci szybko pryszcze znikaja

też zdrapuje xD mi te plamki po pewnym czasie znikają, niestety po niektórych zostaje minimalny ślad ;/
Wiecie co. . gupio mi pisać o sprawach kobiecych ale kij pomoge wam .. Znam niedrogą rzecz na wszystko naprawdę ..
Dowiedziałęm się od siostry i to naprawdę działą .. Moja siostra dała ją koleżace która miała mieć amputowane ręce ponieważ jej palce gniły . Koleżanka zaczeła smarowadź tym te palce i wkońcu znikneła zgnilizna ..
Nie pamiętam jak się nazywa ale jak się jej zapytam mi odpowie to jest jakoś Jeli cośtam bo to anglicy wymyślili podam wam najnajszybciej nazwę .. To się da kupić przez neta .
hmmm ale ona nie ma zgniłej skóry... tylko blizny
sama mam taką jedną, ale to znika po czasie... ale długo to trwa, może jednak vit A zadziała?
Tak ale to jest na wszystko jak pisałem

. Ja tym smaruje pryszcze i czasem mam też plamy po przyszczu bo się w nocy drapie jak tonic zaczyna działać ..